Oana Bodor

Profesional

Psiholog, psihoterapeut autonom și formator (basic trainer), acreditat de WAPP (World Association of Positive and Transcultural Psychotherapy) și Colegiul  Psihologilor din Romania, lucrez în practică privată din 2010.

logo WAPP

(click pentru detalii)

Formări profesionale:

-Master Psihanaliza Universitatea Titu Maiorescu, București

-Psihoterapie Pozitivă prin Asociația de Psihoterapie Pozitivă, sub patronajul Institutului de Psihoterapie Psihodinamică Pozitivă-Wiesbaden, Germania

-Psihodramă prin Societatea de Psihodrama Jacob Levy Moreno (SPJLM)

-Formator certificat de Ministerul Muncii (formarea continuă a adulților)

-Psihologie-Sociologie, Universitatea Spiru Haret, București

-Play-therapy (proiect experimental), prin Fundația “The Comedy Store for Sick Children” Londra și Spitalul de Copii Brașov, 1991-1995

Personal

profile3Sunt un om ca toți oamenii, și “nimic din ce e omenesc nu mi-e străin”. Sunt femeie, soție, prietenă, mamă și profesionist, și imi indeplinesc aceste roluri cu bucurie, spunând “Da” vieții, și tuturor provocărilor ei.

Îmi prețuiesc tara, și orasul în care trăiesc. Brașovul este  pentru mine “probably the best city in the world”.  Îmi place muzica, marea, pădurea, ciocolata, cafeaua de dimineață, mirosul de iarba proaspăt cosită, bucuriile simple. Simt reverență față de natură, în toate manifestările sale, văzute sau nevăzute. 

Sunt un spirit jucăuș, curios, și oarecum rebel. Nu sunt perfectă, se mai întâmplă să greșesc în viață, dar mă străduiesc să învaț din fiecare experiență, și să nu fac aceeași greșeală de două ori. Valorile mele sunt libertatea de a decide, autenticitatea și bucuria de a trăi.